A ZAKAR Építőipari és Kereskedelmi KFT minőségpolitikája

 

A ZAKAR KFT célja az, hogy a hazai és ezen belül a regionális piacon eredményes működéssel meghatározó szerepet érjen el és ezt hosszú távon tartsa meg az építőipari fővállalkozás területén.

Célunk, hogy a rendelkezésre álló szellemi és technológiai potenciállal, az ezt működtető magasan kvalifikált szakemberek segítségével, elkötelezett együttműködésével , valamint a minőség folyamatos fejlesztésével hibátlanul teljesítsük minden szerződéses kötelezettségünket.
A minőség biztosítása a vezetés minden szintjének feladata és felelőssége. A vezetők minőség iránti elkötelezettségét példamutatásuk, a minőségjavító tevékenység irányításában vállalt tudatos szerepük hitelesíti. A ZAKAR KFT biztosítja, hogy minden munkatársa megismerje a cég minőségpolitikáját, valamint a minőségirányítási rendszer alapvető céljait és felépítését, megvalósításának módszereit a szabványok által meghatározott elvárásokat.

Tevékenységünk középpontjában a vevő illetve a megrendelő áll.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a vevőink és a megrendelőink igényeinek maradéktalanul megfeleljünk, szerződéses kötelezettségeinket hibamentesen teljesítsük.

Működési kultúránk kulcseleme az "első a jól végzett munka" elv érvényesítése, amely eszköze a minőségi tervezésnek és kivitelezésnek, a költségek csökkentésének, a hatékonyságnak.

Beszállítóinktól elvárjuk, hogy az általuk szállított anyag, termék vagy bármilyen szolgáltatás feleljen meg az előírt és elvárható magas minőségi követelményeknek, elősegítve ezzel az általunk végzett tevékenységek minőségének állandó javulását.

Célunk, hogy folyamatosan megfeleljünk a szabványokban előírt követelményeknek,megrendelőink és környezetünk folyamatosan változó és szigorodó elvárásaihoz.

 

Zakar Zoltán
Ügyvezető igazgató