A ZAKAR Építőipari és Kereskedelmi KFT története

 

Fő tevékenységi köre a már korábban is végzett építőipari kivitelezés. Szétválást követően követően 1997 tavaszán megalakítottam saját családi vállalkozásomat Zakar Építőipari és Kereskedelmi Kft. néven.
Fő tevékenységi köre a már korábban is végzett építőipari kivitelezés,felújítások, családi házak, egyéb építmények építése, szakipari munkák végzése, kert- és parképítés, generál kivitelezésben vagy igény esetén részmunkákkal. A tevékenységét Siófok és 20-30 km-es körzetében végzi. Jelenleg 12 főfoglalkozású alkalmazottal, gépekkel, berendezésekkel, gépjárművekkel és 20-25 alvállalkozói gárdával a már bevezetett piacon végzi a Kft. a fenti tevékenységet. Törekvésünk, hogy a jól és pontosan végzett munkákkal megőrizzük a régi megrendelőink bizalmát és közben új megrendelőket, szerezzünk. Ezért 2001-ben megkezdtük a minőségbiztosítási rendszerünk kiépítését.
A sikeres felkészítés és auditot követően 2002-2007. évben a Kft. megkapta az ISO 9001:2000 minőségbiztosítási tanusítványt. Állandó megrendelőink között megtalálhatóak többek között a környékbeli Polgármesteri Hivatalok és intézményeik, ipari üzem, országos nagyvállalat és magánszemélyek egyaránt.